E cigg gav mig bättre hår och bättre hy

När jag slutade att röka cigaretter så testade jag många olika sluta-röka alternativ. Jag har avverkad både snus, nikotinplåster, munsprayer och nikotintuggummin. Inte förrns jag testade jag e cigaretter fick jag något som lindrade mitt enorma röksug. Efter några veckor med e cigg blev kan jag säga att mitt sug efter cigaretter är lika med noll. Helt galet skönt att slippa stinka som en askkopp. Jag kände mig till en början väldigt torr i halsen omen det gick relativt fort över. Redan efter en vecka så la sig hostan och det kändes mycket bättre i halsen. Den torra känsla i halsen som jag med e cigg. Som upplevdes till en början försvann efter ungefär en vecka och några få dagar.

e cigg för håret

Det trevligaste

jag direkt efter ett par veckor upplevde. Är att orken väldigt snabbt satte sig i benen och jag kände mig både lättare och piggare. Dofter blev lättare att känna och smaker blev mer intensiva och mat blev godare. Matlagning blev ännu roligare och jag som älskar bakverk kunde känna att bullar och wienerbröd smakade godare! Nu ett halvår senare kan jag vittna om ytterligare positiva effekter. Nämligen att e cigg gav mig bättre hår och det har blivit finare och fått mer lyster! Japp, kära läsare ni läste rätt.

e cigg hår

När jag slutade med cigg och började med e cigg gav mig bättre hår

och det har blivit mycket vackrare! Färre kluvna hårtoppar och mer lyster. Jag tycker dessutom att jag tappar färre hårstrån. När jag borstar håret varje dag så sitter det färre hårstrån kvar i borsten. Och jag behöver mer sällan rensa golvbrunnen i duschen! Mitt hår har alltså med hjälp av e cigaretter fått finare hår! Bit på den  att e cigg är godare än cigaretter är dessutom ett fastgjutet faktum och nu rökfri. Men vejpandes så tycker jag nästan illa om folk på stan som ännu röker. Och förpestar omgivningen  dom gamla äckliga cancerpinnarna. Det är liksom 20 hundra tal nu. Fimpa ciggen och börja vejpa

Lämna ett svar